lördag 21 april 2012

TACK!

Tack alla ni som hjälpt oss under renoveringen samt nyinvigningen av ert bibliotek och medborgarkontor! Ett stort tack till alla hantverkare som har jobbat dag och natt för att renoveringen skulle gå så snabbt som möjligt. Ni är guld värda. Tack kommunalråd Yvonne Stålnacke för ditt inspirerande invigningstal som värmde oss i aprilrusket. Tack Omar Jacobsson, kulturnämndens ordförande, för att du kom till Råneå och minglade med oss. Tack till våra chefer Lena Lundberg Vesterlund och Roger Jönsson. Utan ert stöd hade denna dag inte varit möjlig.

Tack kören för sång och musik som gick direkt till hjärtat. Tack Maria och Ann som svarade på frågor och informerade om "Vision 2050". Jag hoppas att Råneborna tog (och tar) chansen att påverka. Tack Kulturskolan för en uppskattad och inspirerande blomverkstad. Tack Alexandra för de fina pappersblommorna som kommer att lysa upp var dag för oss. Tack Trollet Trall som fick både liten och stor att sjunga med och vicka på rumpan. Tack alla arbetskamrater. Det är ett rent nöje att jobba med er (även när det inte är fest som idag).

Och sist med inte minst, tack till alla Rånebor och andra biblioteksbesökare. Utan er inget bibliotek och medborgarkontor och ingen fest. Det är för er skull som vi har gjort den här renoveringen för vi tycker att ni är värda det allra bästa. Det var närmare 300 personer som passerade under de 3 timmar som vi hade öppet, men bara 2 bitar tårta blev över. Snacka om att beräkna åtgången bra eller hur? Ha en fortsatt trevlig helg!/Ulrika

PS:Lena K. Vi tänkte på dig idag. Hoppas du kände det:DS

1 kommentar:

  1. Härligt med sådan entusiasm och uppslutning! Lena och Sardinien gratulerar:-)Buon lavoro!!

    SvaraRadera